#Iran#Revolution#Opposition Iran#Mehran Motiee#Regierungsbildung in Iran

حکومت فاسد اسلامی خود می داند نمی تواند با امام زمان در مقابل ملت ایران بایستد و به همین جهت دردنیای اطلاعاتی نوین به دنبال راه بقای خود است و از خارج از کشور یعنی چین و روسیه را بکمک گرفته است و غارت بیشتر ثروت های ایران را به آن ها واگذار کرده و از طرفی برای روز حادثه و فرار به فکر عزیمت کشورهای غربی هستند و بیش از ۱۰۰ هزار نفر فرزندان خود را با ثروت های عظیم به غرب و شرق فرستادند تا کاخ و جزیره و ویلا بخرند.

به همین دلیل در این آشوب بازار من شخصا با امکانات مالی شخصی در ۴۳ سال گذشته بدون چشم داشت مالی مبارزه کردم و امروز در جایگاهی قرار گرفتم که ملت ایران از من خواسته اند که آستین بالا بزنم و کاری برای نجات کشور بکنم به همین دلیل به خواست بسیاری از دوستان اول از کانال یک که خود هم در یک بن بست سیاسی و مالی قرار دارد و با توجه به کمک های مالی مردم و خود من شخصا حدود ۵۰۰۰۰ یورو نتوانست نظر مردم را بعنوان یک رسانه مردمی جذب کند جدا شده و از این پس با اعتباری که کسب کردم بدون کمک هیچ غول رسانه ای بلکه با قلم و نوشته و پیام این رسالت را به انتها برسانم.

رسالتی که در ۴۳ سال گذشته بسیار به من سخت گذشته است ولی بازگشای راه آینده ایران و ملت ایران هیچ کس نتوانست مردم را به نقطه خود جوش و بینائی برساند به جز من که در آخرین برنامه خود از کانال یک از مردم خواستم قیام عمومی کنند و از حق خود در مقابل حاکمان دزد و فاسد دفاع کنندو خیل عظیم معترضان امروز به خیابا ن ها ریختند و با شعار کلیدی *رضا شاه روحت شاه* بدنبال رهبری چون رضا شاه می گردند تا که او هم مثل رضا شاه ایران را از منجلاب قاجاریه و جنگ جهانی دوم و فقر نجات بدهد و این ملت را به سلامت به مقصد برساند به همین دلیل ما نمی توانیم نوه ایشان یعنی رضا پهلوی و یا شاهزاده رضا پهلوی و یا ولیعهد ایران را  در آینده سیاسی ایران حذف و در نظر نگیریم اگر چه خود ایشان و همسر ایشان بارها این تداعی در اذهان صاحبان رسانه آوردند که نمی خواهند در صحنه سیاسی کشور در آینده داشته باشند و نقش شاه و شهبانو را بازی کنند و دست زمانه هم را ایشان را امروز پیرتر از پدر ایشان محمد رضا پهلوی کرده است وقتی که در بهترین سال های میانسالی در مصر در اثر بیماری سرطان با پزشگی عقب افتاده مصری و عدم همکاری پزشگان آمریکائی و یا حتی سرعت دادن در مرگ ایشان کشور ایران و ملت ایران را به خطر سقوط و نابودی کشیده اند نقش سیاسی و یا رهبری سیاسی داشته باشند و بعنوان شهروندان ساده ایرانی حتی در این مبارزه طولانی و در آینده نقش داشته باشند و همسر ایشان حتی می خواهد در آمریکا زندگی غیر سیاسی و آرام داشته باشد.

به همین دلیل بخش کوچکی از مردم دنبال یک رهبری گروهی ایده الوژی قومی و فدرالیسم هستند و بدنبال یک نظام سیاسی برای آینده خود و کشور و پسا نظام می گردند بجز راه اول یعنی بازگشت به گذشته سیاسی و مذهبی کشور و خود را ملت غیر ایرانی معرفی می کنند و خواهان تجزیه ایران هم هستند و با اسلام و شیعه هم برای رسیدن به مقاصد خود مشکلی ندارند و آنرا سکولاریسم می نامند.

به همین دلیل من سه توع حکومت را به ملت ایران توصیه می کنم که عبارتند از:

۱   جمهوری ملی ایران یعنی جمهوری جدید و ایرانی و غیر اسلامی.

۲  مشروطه پادشاهی ایران حذف اصل اول و دوم ماده متمم آن یعنی قدرت علمای مذهبی برای نسب و عزل پادشاه ذکور شیعه عثنی عشری

۳  پادشاهی پارلمانی ایران مثل انگلیس و سوئد.

مشکل بزرگ ایشان یعنی ولیعد می گویند که چون ما را عزل کردند باید دوباره در ایران انتخابات برقرار شود من و دخترم شاهزاده گان ایمان و نور این مسئولیت را قبول می کنیم ولی سئوال این است تا آنزمان چه کسی حاکم است و حکومت ایران چه ماهیتی دارد تا روز بعد از انتخابات و این تاریخ چه زمان است آیا کوتاه است و یا سال ها به خاطر شرایط حساس کشور طول می کشد.

به همین دلیل با اعتباری که من در میان ایرانیان دارم این مسئولیت را بعهده می گیرم و جهت دوران موقت یک حکومت موقت تشکیل داده تا شرایط برای انتخابات آماده گردد و نظرات ایشان به عنوان شهروند ایرانی ومبارز سیاسی با تجربه استفاده کنیم.

ایشان دوراه دارند:

یکم پادشاه آینده ایران ( ولیعهد) شخصاْ نخست وزیر تایین کنند.

دوم من یک  دولت موقت تشکیل بدهم که خود در آن هم شرکت نداشته باشم و فقط یک ناظر و داور و تماشچی باشم و کمک کنم که دیگران و نسل جدید یک آینده خوب و سالم برای خود  بسازند.

و چون نیروهای داخلی بیشتر از خود نظام و یا چپی ها هستند و یا فرصت طلب هستند من این کار را از نیروهای خوش نامی انتخاب می کنم که شما به من معرفی می کنید و فقط با اطلاعات شخصی و یا جمع شده در مقابل آن شخص مثل همکاری با نظام یا همکاری مالی و سیاسی و اطلاعاتی با نظام فاسد شیعه آن شخص را حذف می کنم.

هدف: تشکیل یک حکومت موقت در کشور ایران ووآماده کردن بستر آزادی مطبوعات و سیاسی و آرمش برای یک انتخابات سالم و رقابتی \س از نظام دیکتاتوری فاسد مذهبی در کشور.

برنامه: حفط منافع کشور ایران در منطقه و جهان و  آذوقه رسانی و کمک برای مسکن و تغذیه آحاد ملت بر اساس اولویت و نیاز مردم و حفط امنیت داخلی در مقابل خرابکاری های داخلی و جنگ با همسایگان و غارت ثروت های ملی مجاکه سران نظام فاسد شیعه در ایران و جلب و مصادره اموال سران نظام در داخل و خارج از کشور و آماده کردن یک بستر آرام برای مردم و انتخابات و فضای سیاسی سالم و امنیت اقتصادی و سیاسی و اقتصادی و قطع دستان بازاریان و رانت خواران از اقتصاد کشور.

راهبرد و ابزار سیاسی من وصیت نامه محمد رضا پهلوی و قانون اساسی مشروطه سلطنتی با خذف روخانیون و شیعیان و مذهبیون در مسائل روی پرده و پشت پرده کشور یعنی توطئه های مذهبی و سیاسی و اقتصادی در کشور است!

ابزار من: تماس با مردم و حمایت مردم از این طرح و مشاوره با مردم و مشاوران سیاسی و نظامی و احتماعی مثل فراخون ملی است که نتیجه آن قیام مردمی در شهرهای مختلف کشور شده است.

‍کار اجرائی و نقش اینجانب: تایین گروه های کاری و عزل و نصب نیروها نه بر اساس سلیقه شخصی بلکه صلاخیت اخلاقی و و میزان اطلاعات علمی و موفقیت در وظیفه محوله.

زمان لازم: از ۶ ماه تا ۳ سال .

نام مسئولیت من: وکالت مردم بر اساس خوش نامی خانواده پدرم و مادرم که همیشه وفادر به ایران و آرمان های ملی بوده اند و در خدمت مردم بودند.

حسین مطیعی محافظ رضا شاه و احمد مطیعی نماینده انتخابی مجلس سنا

مسعود برزین رئیس دفتر شهبانو فرح و سرهگ خازن همکار و دستیار تیمسار خسروداد و پدرم منوچهر مطیعی نویسنده و همکلاسی و هم محلی تیمسار سرلشگر خسروداد و مهرک مطیعی نویسنده و خبرنگاری تربیت شده بدست خانم و آقای دکتر پیرنیا فرزند ابوالحسن وزیر رضا شاه کبیر و مهرداد مطیعی نقاش و هنرمند و مجسمه ساز و مهرزاد مطیعی معلول شصت درصدی در حلبچه و اعتبار خود من که در شورش ۵۷ هیچ نقش سیاسی و اقتصادی نداشتم است.

مهران مطیعی تهرانی

آلمان فدرال ۱۴ مای ۲۰۲۲

www.motiee.com

Postfach 100718

67434 Neustadt an der Weinstraße.

Telefon +44 794 632 429 6

پی پال irango24 (at) yahoo.de

Mehran Motiee-Tehrani    Verfasser der Petition kontaktieren

Unterschreibe diese Petition

Mit meiner Unterschrift ermächtige ich Mehran Motiee-Tehrani, meine in diesem Formular gemachten Angaben an Personen weiterzugeben, die hinsichtlich des Sachverhalts die Entscheidungsgewalt haben.

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht öffentlich online angezeigt.

Ihre Telefonnummer wird nicht öffentlich online angezeigt.

Bezahlte Werbung

Wir machen bei 3000 Menschen Werbung für diese Petition.

Erfahren Sie mehr …