Global Animal Welfare Solution

1. Célunk, hogy megvitassuk az állatvédelmi témákat hazánkban, hiszen ahány ember a Földön, annyi vélemény. A felvetett kérdéseket név nélkül közzétesszük, és személyes adatot nem gyűjtünk. Minden hozzászólást nagyon szépen megköszönünk, és a beérkező véleményeket rendszerezzük. Tényleg mindenki véleménye számít, azoké is, akik nem szeretik az állatokat és azoké is, akiknek semmi közük az állatokhoz és így tovább. Szerintünk, nincs olyan magyar ember, akinek nem jutna eszébe valami a kutyákról, feltéve, hogy megkérdezzük. 

2. Folytatásként a beérkező lehetséges megoldási javaslatokat közzétesszük és elkezdjük összegyűjteni a hatályos jogszabályokat és a szakértői véleményeket.

3.A bőven találni fog nemzetközi felvetéseket is, ebből épül fel a következő feladatunk, hogy összevessük azokat a globális kérdéseket.


Livia Fruzsina Gurban    Verfasser der Petition kontaktieren

Unterschreibe diese Petition

Mit meiner Unterschrift ermächtige ich Livia Fruzsina Gurban, meine in diesem Formular gemachten Angaben an Personen weiterzugeben, die hinsichtlich des Sachverhalts die Entscheidungsgewalt haben.Bezahlte Werbung

Wir machen bei 3000 Menschen Werbung für diese Petition.

Erfahren Sie mehr …