Selbstbestimmung und Souverenität Ungarns


Gast

/ #231

2012-01-24 22:44

Kedves magyar szomszédok, jo napot, kivánok, szervusztok, urak, kezétcsókolom, hölgyeim !

Hatvanegy éve vagyok osztrák állampolgár a tiroli hegyekben lakom, közel a svájci határhoz.
Nyolcszázötven kilométert utaztam az Alpokon át, hogy hozzátok eljöhessek. A következeöket akarom Nektek mondani: Ha Ausztriában bekapcsolom a rádiót, hogy információhoz jussak, akkor tudom: annak - amit mondanak - pont az ellenkezöje igaz.

De sokszor még az sem igaz! Az egyetlen dolog – ami igaz – az idöjárásjelentés. A Demokráciáról papolnak, de a zsarnokságot kell értenünk alatta. Választásokról papolnak – de nem hagynak nekünk lehetöséget a választásra! Békéröl beszélnek – de a háborút készítik elö. Már akkor is hazudnak, ha csak azt mondják: „Jó reggelt !” Igen-igen - a tömegmédiák irányítják a tömegeket. De ki irányítja a médiát ?

A politikusok is a tömegeket irányítják. De ki irányítja a politikusokat? Erröl van fogalmatok? - A nép – a szuverén – biztos, hogy nem !

Brüsszel manapság egész Európa legdrágább bábszínháza ;
a darab amit játszanak: „Az Európai Unió Kapitalista Pártjának Központi Bizottsága azt határozta, hogy ...“
Ez a mi új egységpártunk. Egész Európára nézve.

Ne hagyjuk, hogy manipulált, hamis információkkal félre
vezessenek bennünket! Mert az, amiröl soha nem beszélnek a nyílvánosság elött, vagy amit lekezelnek, de nekünk mégis fontos, a következö: A kert-gazdálkodás, a csere-kereskedelem, a társadalmi biztosítás, és így tovább. Ezért azt kívánom Nektek: Maradjatok jó egészségben
és álljatok ellen!

Vorgetragen in Budapest, vor dem Parlament, auf dem Rasen des Kossuth-Platzes, am Sonntag-Nachmitag, 14. März 2004, in einer Reihe von Reden und nie gehörter melancholischer Musik.