Petiție pentru crearea curselor aeriene directe între Brașov - Baden-Baden și Brașov - Stuttgart

Doamnelor și Domnilor,

prin prezenta petiție se dorește sensibilizarea autorităților și a factorilor decizionali cu privire la importanța economică și socială a creeri unei rute aeriene Brașov - Baden-Baden și Brașov - Stuttgart. Conform datelor statistice ale Consulatului României de la Stuttgart cea mai mare populație de români din Republica Federală Germană se află în landul/regiunea Baden-Württemberg. La aceștia se adaugă cetățenii români din sud-estul Franței și din nord-vestul Elveției care preponderent zboară de pe aeroporturile din Baden-Baden și Stuttgart.

Pentru județele Brașov, Covasna și Harghita o astfel de legatură aeriană ar aduce beneficii economice majore pentru turismul din zonă. 

Deoarece "cele mai apropiate" aeroporturi din zonă sunt Sibiu și Cluj, pentru turiștii străini și români cele 3 județe devin inaccesibile datorită infrastructuri rutiere și feroviare slabe: pentru un turist străin care nu stapânește limba română este absolut imposibil să viziteze independent Țara Bârsei și zona Scaunelor Secuiești zburând la Sibiu sau Cluj, iar cetățenii români sunt nevoiți să apleleze la servicii de transport foarte deficitare sau chiar improvizate. Un eventual zbor la București nici nu intră în discuție datorită blocajelor de pe Valea Prahovei nedemne de secolul acesta.

În interesul comun al tuturor celor vizați de această petiție vă îndemn să o semnați în număr cât mai mare pentru a avea un impact major.

Cu stimă,

M.Ing.(TU) Dragoș-Adrian Marian


Dragoș-Adrian Marian    Verfasser der Petition kontaktieren

Unterschreibe diese Petition

Mit meiner Unterschrift ermächtige ich Dragoș-Adrian Marian, meine in diesem Formular gemachten Angaben an Personen weiterzugeben, die hinsichtlich des Sachverhalts die Entscheidungsgewalt haben.


ODER

Sie werden eine E-Mail mit einem Link zur Bestätigung Ihrer Unterschrift erhalten. Um sicherzustellen, dass Sie unsere E-Mails erhalten, fügen Sie bitte info@petitionen.com Ihrem Adressbuch oder Ihrer Liste mit sicheren Absendern hinzu.

Bitte beachten Sie, dass Sie Ihre Unterschrift nicht durch eine Antwort auf diese Nachricht bestätigen können.
Bezahlte Werbung

Wir machen bei 3000 Menschen Werbung für diese Petition.

Erfahren Sie mehr …