Levél Barroso Elnök Úrnak

Baross Katalin

/ #41 Re:

2012-01-06 16:36

#33: -

Felejtsd el a ballibezést. Te nem Magyarországon élsz? Vagy ha igen, jól jártál az egykulcsos adóval? Tudd meg, hogy az ország 90%-a pedig rosszul járt.

Igen is, szakértőkre van szüksége Magyarországnak, hogy helyreállítsák azt a rombolást, amit az Orbán vezette kormány végzett. Ha otthon nem is érzékeled a saját bőrödön, ha hallgatod a hazai és külföldi kritikákat, csak elgondolkodhatnál, hogy mindenki hülye, csak Orbán nem?

Magyarország soha nem volt független, és nem is lehet az. Orbán mindenkit magunk ellen haragított, és szövetségesek nélkül semmik vagyunk. 2004-ben népszavazással az EU-tagjává váltunk,elfogadva annak minden feltételét és szabályát.

Ennek része a független sajtó, a független igazságügy, az alkotmánybíróság, a demokratikus jogrendszer és még sok minden más, ami most már nincs meg Magyarországon, hála Orbánnak.

Ha most azzal jössz, hogy "a nyugati spekulánsok", akkor azt kell mondjam, hogy a legnagyobb spekuláns éppen orbán és csapata. Ők azok, akik lehet, hogy jól jártak a forint zuhanásával, mert a pénzüket svájci, osztrák, ki tudja milyen bankokban, devizában tartják. Gondolkodj már el egy kicsit!

Szerinted mi lesz, ha csődbe jut Magyarország? Te ennek örülnél?